Mòdul col·laboratiu – ECAP mobilitat

32_VIDEO L’antic HCCNet ha deixat pas al mòdul col·laboratiu. Aquest entorn, a més d’incorporar les eines i funcions de l’HCCNet (història compartida de l’ICS), incorpora eines que faciliten el treball en un entorn col·laboratiu.

D’una banda el seguiment clínic agrupa totes les notes i cursos que el pacient té registrats al sistema procedents tant de l’atenció primària com dels hospitals, fent que el seguiment sigui conjunt i unificat per poder tenir una visió més àmplia de la biografia sanitària del pacient. D’altra banda, evoluciona cap a un entorn mòbil, en fer possible el seu ús a través de dispositius portàtils.

Tot això, juntament amb la possibilitat d’incorporar en el futur l’informe dels CUAP o la prescripció electrònica el converteixen en una eina millor, més àgil i integrada, especialment en l’atenció als pacients que tenen més problemes per acostar-se fins a la consulta.

En un futur no gaire llunyà ja es prepara una versió fora de línia que el permetrà deslliurar-se de la connexió telefònica per tal de facilitar l’accés “desatès” de connexió.

Val a dir que la facilitat d’accés haurà d’anar acompanyada de més i millors mesures de seguretat que garanteixin la confidencialitat i traçabilitat de la història clínica.

Aquesta entrada s'ha publicat en Vídeo i etiquetada amb , , , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

3 respostes a Mòdul col·laboratiu – ECAP mobilitat

  1. Marta D'Lacoste ha dit:

    gracias por el blog y por poder leer los contenidos fuera del trabajo!
    Gracias por lo que supone para facilitar la labor clínica!
    Dra Marta D’Lacoste Farre

  2. Si gracias por el blog!! Me es muy útil para mi y los vídeos están muy bien para presentar contenidos a los compañeros del trabajo.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s