Els professionals valoren satisfactòriament les estacions clíniques de l’ICS

32_NOTICIA Les estacions clíniques de treball de l’ICS són valorades satisfactòriament pels seus usuaris, segons les dades de la darrera enquesta dels sistemes d’informació assistencials de l’ICS. En aquest sentit, un 87% de les persones que van respondre el qüestionari valoren amb més d’un 5 l’adequació dels programes de gestió assistencial a les necessitats dels professionals. 

Concretament, l’Estació clínica d’atenció primària (ECAP) obté una mitjana de 7; l’estació d’atenció especialitzada d’Argos basada en tecnologia SAP és valorada amb un 6,3; la plataforma de treball d’infermeria per a hospitals Gacela Care aconsegueix un 6 de mitjana, i el programa de prescripció i dispensació hospitalària de medicaments Silicon obté una valoració mitjana de 6. Els usuaris també valoren satisfactòriament les millores introduïdes a ECAP i SAP.

El sondeig es va realitzar durant la primavera de 2013 entre els usuaris de les aplicacions de gestió clínica de l’ICS, que eren tant de l’ICS com d’altres entitats que també fan servir aquestes eines. En total, van respondre 10.893 persones, de les quals, 9.991 eren treballadors de l’ICS i 902, d’altres institucions.

Participació activa

L’enquesta també preguntava sobre la necessitat de disposar d’un espai de participació activa per als usuaris d’ECAP i SAP. En els dos casos, la majoria de professionals hi estava d’acord, especialment en el cas de l’Estació clínica d’atenció primària.

En aquest sentit, el mes de desembre es va posar en marxa l’ECAP blog, un espai que recull les darreres novetats introduïdes a l’Estació clínica, que permet als usuaris poder fer comentaris i preguntes sobre aspectes relacionats amb el funcionament de l’aplicació. Des de la seva posada en funcionament, el blog ha rebut gairebé 22.000 visites i 54 comentaris. Properament, està previst publicar un altre blog per al projecte Argos, que inclou les plataformes clíniques de SAP Assistencial, Gacela Care i Silicon.

Aquesta entrada s'ha publicat en Notícia i etiquetada amb , , , , , , , . Afegiu a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s